Storkøb

Pris og leverig efterår 2021
Hvert forår og efterår kan du købe hele, halve og kvarte dyr på 2-3 faste leveringsdage.
De fleste vælger at lade slagteren finpartere, men du kan også vælge at skære selv.
Kød i store portioner leveres altid fersk og kun mod bestilling.

Alt kød er pakket i poser med navn på udskæringen og leveres i praktiske og helt tætte kødkartoner lige til at sætte bag i bilen. 

NB: Kød afhentes bedst på gården fredag kl. 14-18 men kan undtagelsesvis afhentes lørdag kl. 10-14 

Slagtedage forrår 2022 forventes klar 1 marts
Ønsker du at modtage besked om slagtedage forår og efterår, så send mailadresse til per@glovermosegaardgaardbutik
Leveringsdage efterår 2021
  • Fredag den 15 oktober: Ungkvæg, grise og lam
  • Fredag den 12 november: Ungkvæg, grise og lam
  • Fredag den 10 decemberj:  Grise og lam
  • Gæs, ænder kalkuner: Lidt gæs,  ænder og kalkuner tilbage fra julen, ellers levering fra 1. november
Pris og vægt
Ungkvæg1/2, 1/4 og 1/8





Nettovægt  for 1/4 ungkvæg   35 –  60 kg.Pris: 80,- pr. kg.Plus 5,- pr. kg. for evt. partering.For og bagkød fordeles ligeligt
Bøfpakke 
Bøffer               2,0 kg 
Hakket 6-10%  8,0 kg     
mindst              10,0 kg  Bøfpakker leveres i små vacumposer hakket kød ca. 500 g pr pakke bøffer 2 stk. pr pakke
Nettovægt mindst 10 kg.Fast pris 1350,- Incl. partering
Lam1/1 og1/2




Nettovægt for 1/1 lam 18 – 26 kg.
Pris: 85,- pr. kg.
Plus 160,- for evt. partering. Både 1/1 og 1/2
Grise 1/1 og 1/2



Nettovægt for 1/2 gris 35 –  45 kg.
Pris 46,- pr. kg. Plus 250,- for evt. partering
1/4 gris som grillpakke 
Skinkesteg       1,5kg 
Koteletter        2,5 kg 
Spareribs          2,5kg
Nakkekoteletter 1,5 kg
Schnitzler           1,5 kg 
Hakket 6-10 %  5,0 kg   
Mørbrad eller mignon og klump                0,8 kg
Stegeben         . 2,0 kg    
 i alt ca                      18,0 kg
Nettovægt ca. 18 kg 
Pris 60,- pr. kg. incl. partering    
Flæskestegspakke Skåret af 1/4 gris
Skinkesteg     1,5kg 
Kamsteg        2,5kg
Ribbensteg    2,5kg
Nakkesteg     1,5 kg
Schnitzler       1,5 kg
Hakket 6-10 %  5,0kg
Mørbrad/mignon/klump Stegeben             ca. 2,0 kg 
i alt ca                      18,0 kg
Nettovægt ca. 18 kg Pris 58,- pr. kg. incl. partering 

     Alle priser er inkl. moms

Gæs    Kun frost Nettovægt for 1/1 gås4 – 6 kg.Pris 138- pr. kg. 
Ænder    Kun frostRouen Ænder    Kun frostNettovægt for landand 2,8 – 3,8Nettovægt Rouen and 1,8-2,8Pris  Landand 118,- pr.  kg.Pris  Rouen and 124,- pr kg
Kalkuner   Kun frostNettovægt for 1/1 kalkun5-11 kg.Pris 105- pr. kg.
Slagtning og partering
For at undgå stress under transporten, kører jeg selv dyrene til den lokale og godkendte slagter,  hvor de kontrolleres af dyrlæge.Kødet modner på krog for at det kan blive så mørt og smagfuldt som muligtUngkvæg 18 dageSvin og lam 3-4 dageDagen inden leveringen finparteres kødet og pakkes i poser med navn på, lige til at putte i fryseren. Kødet leveres i praktiske kødkartonner, der ikke sviner bag i bilen.Oversigt over udskæringen følger altid med kødet. Du kan se standardparteringen nederst på denne side.Det helt friske kød har en holdbarhed på mindst 1 uge,  men det der skal nedfryses bør fryses med det samme. 
Bestilling

Hvis du ønsker at bestille hele, halve eller kvart dyr, kan du udfylde nedenstående bestillings seddel.

Jeg sender en ordrebekræftelse senest dagen efter

Du er også velkommen til at ringe til mig på 21293820. Jeg svarer alle dage. Eller sende en mail til per@glovermosegaard.dk 

Hvis ikke andet anføres er leveringsdag den nærmeste og kødet parteres som standard partering. Se standard parteringen længere nede på siden.

Hele lam, halve ungkvæg og halve grise kan også leveres uden partering, hvis du selv vil skære.

Ønsker til parteringen er altid velkomne, men husk jo flere specielle ønsker, jo større risiko er der for misforståelser på slagterietNavn *Adresse *E-mail *Telefon *Skriv din bestilling her *

NB: Der har desværre været problemer med at bestillinger ikke er nået frem til mig.
Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse senest næste dag, er der noget galt. Send venligst en e-mail til per@glovermosegaard.dk eller ring 21293820

 Standard partering ungkvæg. Hvis du bestiller en kvart er alle de stykker du kan se her delt midt over. Standard partering lam. Bryst deles i mindre stykker. Halvdelen af ryggen og hele nakken skæres til koteletter Standard partering gris. Noget af nakkekammen og mellemkammen skæres til koteletter. Skinken finparteres til skinkstege, skinkeschnitzler, mignon, klump og hakket kød. Kødet på boven hakkes.

..

     Alle priser er inkl. moms

 Standard partering ungkvæg. Hvis du bestiller en kvart er alle de stykker du kan se her delt midt over. Standard partering lam. Bryst deles i mindre stykker. Halvdelen af ryggen og hele nakken skæres til koteletter Standard partering gris. Noget af nakkekammen og mellemkammen skæres til koteletter. Skinken finparteres til skinkstege, skinkeschnitzler, mignon, klump og hakket kød. Kødet på boven hakkes.

Gløvermosegaard Per Eriksen
Gløvermosevej 5
4622 Havdrup

Tlf.: 21293820
E-mail: per@glovermosegaard.dk