Storkøb

Pris og leverig forår 2022

Hvert forår og efterår kan du købe hele, halve og kvarte dyr på 2-3 faste leveringsdage.
De fleste vælger at lade slagteren finpartere, men du kan også vælge at skære selv.
Kød i store portioner leveres altid fersk og kun mod bestilling.

Alt kød er pakket i poser med navn på udskæringen og leveres i praktiske og helt tætte kødkartoner lige til at sætte bag i bilen. 

NB: Kød afhentes bedst på gården fredag kl. 14-18 men kan undtagelsesvis afhentes lørdag kl. 10-14 

Slagtedage efterår 2022 forventes klar 1 oktober.
Ønsker du at modtage besked om slagtedage forår og efterår, så send din mailadresse til per@glovermosegaard.dk

Leveringsdage forår 2022
  • Fredag den 25 februar: Ungkvæg og grise af Sortbroget dansk landrace. Desværre ingen lam
  • Fredag den 20 maj: Ungkvæg, grise (almindelige) og lam.
Pris og vægt
Ungkvæg:
1/2, 1/4 og 1/8





Nettovægt  for 1/4 ungkvæg:   35 –  60 kg.
Pris: 82,- pr. kg.
Plus 5,- pr. kg. for evt. partering.
For og bagkød fordeles ligeligt
Bøfpakke 
Bøffer               2,0 kg 
Hakket 6-10%  8,0 kg     
mindst              10,0 kg  Bøfpakker leveres i små vacumposer hakket kød ca. 500 g pr pakke bøffer 2 stk. pr pakke
Nettovægt mindst 10 kg.
Fast pris 1350,- 
Incl. partering



Lam:
1/1 og1/2

UDSOLGT
Nettovægt for 1/1 lam 18 – 26 kg.
Pris: 85,- pr. kg.
Plus 160,- for evt. partering.
Grise:
1/1 og 1/2



Nettovægt for 1/2 gris 35 –  45 kg.
Pris 48,- pr. kg. 
Plus 250,- for evt. partering.
Grise:
Sortbroget dansk landrace
1/1 og1/2
Nettovægt 30-40 Kg.
Pris 59,- pr. kg.

Plus 250 for evt. partering
1/4 gris som grillpakke 
Skinkesteg       1,5kg 
Koteletter        2,5 kg 
Spareribs          2,5kg
Nakkekoteletter 1,5 kg
Schnitzler           1,5 kg 
Hakket 6-10 %  5,0 kg   
Mørbrad eller mignon og klump                0,8 kg
Stegeben         . 2,0 kg    
 i alt ca                      18,0 kg
Nettovægt ca. 18 kg 
Pris 62,- pr. kg. 
incl. partering    






1/4 gris skåret som flæskestegspakke 
Skinkesteg     1,5kg 
Kamsteg        2,5kg
Ribbensteg    2,5kg
Nakkesteg     1,5 kg
Schnitzler       1,5 kg
Hakket 6-10 %  5,0kg
Mørbrad/mignon/klump Stegeben             ca. 2,0 kg 
i alt ca                      18,0 kg
Nettovægt ca. 18 kg 
Pris 59,- pr. kg.
 incl. partering 







     Alle priser er inkl. moms

Slagtning og partering
For at undgå stress under transporten, kører jeg selv dyrene til den lokale og godkendte slagter. Her bliver de kontrolleret af dyrlæge. Kødet modner på krog for at det kan blive så mørt og smagfuldt som muligt.
Ungkvæg 18 dage, Svin og lam 3-4 dage.
Dagen inden leveringen finparteres kødet og pakkes i poser med navn på, lige til at putte i fryseren. Kødet leveres i praktiske kødkartonner, der ikke sviner bag i bilen.
Oversigt over udskæringen følger altid med kødet. Du kan se standardparteringen nederst på denne side.
Bestilling

Hvis du ønsker at bestille hele, halve eller kvart dyr, kan du udfylde nedenstående bestillings seddel.

Du er også velkommen til at ringe til mig på 21293820. Eller sende en mail til per@glovermosegaard.dk 

Hvis ikke andet anføres er leveringsdag den nærmeste og kødet parteres som standard partering. Se standard parteringen længere nede på siden.

Hele lam, halve ungkvæg og halve grise kan også leveres uden partering, hvis du selv vil skære.

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse senest næste dag, er der noget galt. Send venligst en e-mail til per@glovermosegaard.dk eller ring 21293820

Gæs    
Kun frost 
Nettovægt for 1/1 gås 4 – 6 kg.
Pris 145- pr. kg. 
Landænder 
Rouen Ænder    Kun frost
Nettovægt for landand 2,8 – 3,8: Pris 125,- pr. Kg.

Nettovægt Rouen and 1,8-2,8: Pris  138,- pr. Kg.
Kalkuner  
Kun frost
Nettovægt for 1/1 kalkun5-11 kg.
Pris 110- pr. kg.

Bemærk: Hvis du sammenligner prisen med andre. Min Kg. pris er beregnet efter den vægt kødet vejer i kassen efter partering og modning. Og ikke den vægt dyret vejer lige efter slagt på krogen.

 Standard partering ungkvæg. Hvis du bestiller en kvart er alle de stykker du kan se her delt midt over.

 

Standard partering lam. Bryst deles i mindre stykker. Halvdelen af ryggen og hele nakken skæres til koteletter

 

Standard partering gris. Noget af nakkekammen og mellemkammen skæres til koteletter. Skinken finparteres til skinkstege, skinkeschnitzler, mignon, klump og hakket kød. Kødet på boven hakkes.

Gløvermosegaard Per Eriksen
Gløvermosevej 5
4622 Havdrup

Tlf.: 21293820
E-mail: per@glovermosegaard.dk