______________________________Gløvermosegaard

Slagtning og partering

For at undgå stress under transporten, kører jeg selv dyrene til den lokale og godkendte slagter,  hvor de kontrolleres af dyrlæge.

Kødet modner på krog for at det kan blive så mørt og smagfuldt som muligt

Ungtyre 16 dage

Svin og lam 3-4 dage

Dagen inden leveringen finparteres kødet og pakkes i poser med navn på, lige til at putte i fryseren. 

Kødet leveres i praktiske kødkartonner, der ikke sviner bag i bilen.

Oversigt over udskæringen følger altid med kødet. Du kan se standardparteringen nederst på denne side.

Det helt friske kød har en holdbarhed på mindst 1 uge,  men det der skal nedfryses bør fryses med det samme.

 

Standard partering Ungtyr:

Hvis du bestiller en kvart ungtyr er alle de stykker du kan se her delt midt over. 

Standard partering lam:

Halsen og et stykke af kammen skæres til lammekoteletter.

Standard partering gris:

Noget af nakkekammen og mellemkammen skæres til koteletter.  Skinken finparteres til skinkstege, skinkeschnitzler, mignon, klump og hakket kød. Kødet på boven  hakkes.